Vélemények


Élmények, gondolatok, tapasztalatok a Tiéd lehet a világ találkozók után…

Csendmeditációs kurzus - Milunovics Dragannal

Tegnap részt vettem Dragan Milunovits egész napos programján a Tiéd lehet a világ központ szervezésében. Nagyon tetszett! Még Miskolcról és Egerből is voltak a kiscsoportos foglalkozáson. Gyorsan elrepült a 8 óra, egész napos nasival és nagyon finom vegetáriánus ebéddel fogadtak minket. Én csak kíváncsiságból mentem el...:), de sok-sok pozitív energiát kaptam és nagyon jó dolgokat tanultam. Ajánlom mindenkinek!

Kormos MónikaA kurzuszárás után

Nagyon örülök, hogy Veletek tartottam, rendkívül izgalmas utazás volt! Egyetlen negatív dolgot tudok csak megemlíteni, azt, hogy sajnos vége szakadt .... Kundera mondja egy remek művében: "Hanem aki nem gondol testére, igen könnyen áldozatává válik". Ezek után szabadon, én ezt vallom a lélekkel kapcsolatban is. Senkit, vagy inkább Mindenkit kiemelve mondom azt, hogy sok - sok elgondolkodtató, értékes, hasznos, praktikus, a gyakorlatban igen könnyen alkalmazható módszerrel lettem gazdagabb, melyek segítségével úgy tudok foglalkozni önmagammal, és környezetemmel, hogy ne válhassak testem, és lelkem áldozatává, sokkal inkább, egymást segítve lépkedhessünk előre....
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
K. Bálint


Nagyon köszönöm még egyszer a lehetőséget a fantasztikus előadásokon való részvételre! Annyira jól éreztem magamat és nagyon tetszettek.
Küldöm is a pár soraimat:

Dragan jó humorával és közvetlen stílusával vezetett be minket egyfajta indiai meditáció rejtelmeibe, melyet a gyakorlatban is kipróbáltunk. Örömmel tapasztaltam, hogy valóban működik s mindez elvezet a kikapcsolódáshoz, a feltöltődéshez és ahhoz, hogy tudatosítsuk önmagunkat és minél inkább képesek legyünk benne lenni az "ITT és MOST-ban".
Több információ Milunovits Draganról

Tibor előadásában leginkább az fogott meg, hogy sok olyan információ hangzott el, ami elgondolkodásra késztet, mindemellett értékes könyvekkel illusztrálta mondanivalóját, melyek további érdeklődéseinket is kielégíthetik.
Több információ Kökény Tiborról

Lívia csillogó szemekkel, nagyon kedvesen pillanatok alatt képes felhőtlen hangulatot hozni közénk. "A szerszámos bőröndjéből" elővarázsolt kellékek pedig csak tovább fokozzák a hangulatot s nem utolsó sorban a mondanivaló megértésének, elsajátításának lehetőségét. Minél több érzékszervünket bevonva, játékosan tanít minket a hatékony kommunikáció eszközeire, mely kulcs lehet az egyik legsúlyosabb problémánkhoz.
Több információ Borbély Líviáról

Edit előadására gondolva mosoly szökik arcomra. Vidámság és reményteli mosoly ez. Hisz Ő maga is annyira vidám és lelkes, oly szenvedélyesen ég benne a vágy, hogy tudását, segítő eszközeit megossza másokkal, hogy mindezt öröm látni, élvezet őt hallgatni és jó tudni, hogy van remény egy életen át tartó boldog s kiegyensúlyozott a szó igazi értelmében vett Társkapcsolatra testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. S megnyugodhatunk, mert a fortélyokba van ki be avasson minket!
Több információ Dr. Rusz Editről

Sz. Rita


Szeretném megköszönni nektek, hogy hogy ilyen kényelemben, meghittségben és jó hangulatban tudtam "művelődni", ez aztán tényleg nem a klasszikus iskola mintájára hajaz. Az előadók közvetlensége is hozta a pluszokat, mindenki egy volt közülünk, ami nagyon jó!
Azt pedig nyilván tudod is, hogy a főztöd különdíjat érdemel!
B. Ádám

Régebbi vélemények eléréséhez, kattints a linkre.